Apple Watch-spel är en plåga på mänskligheten och måste stoppas

Apple Watch-spel är en plåga på mänskligheten och måste stoppas

Verizon Wireless bestämde sig för att skicka över en Apple Watch Series 3, månader efter att någon typ av relevant recension kunde skrivas om det, så jag gjorde precis vad alla ansvariga granskare skulle: jag använde det för att spela spel, för spel är min grej, och jag kan inte tro att någon där ute faktiskt spelar spel med sin klocka. Kära Gud, vilket misstag.

Först och främst, innan jag går vidare, kommer jag att nämna att Apple Watch-anslutningen kan vara en söt idé som ett tillägg till iOS-spel med full effekt. ger dig möjligheten att göra saker från urtavlan, vilket är ganska sött – speciellt när du helt enkelt inte vill behöva dra ut telefonen och gå igenom alla laddningsskärmar och vad som helst för en enkel uppgift som att knäcka ett kläckt ägg . Jag var inte villig att installera om det för att faktiskt testa det, så från att göra undersökningen för det här stycket låter det som om Niantic gjorde ett bra jobb. ()

Jag letade emellertid upp en lista över det som hyllades som de bästa möjliga Apple Watch-spelen och efter att ha vacklat igenom ett dussin eller mer skitbaserade textbaserade äventyrsspel som jag inte har brytt mig om sedan, satte jag ihop tre spel för att prata håller på att förklara varför Apple Watch-spel är en sak som inte borde existera.

Först ut: – Det här är i grunden bara men du bygger en stad. Jag har ingen aning om varför någon skulle känna sig tvungen att spela det här, men jag antar att om du verkligen inte har något bättre att göra än att knacka på urtavlan varannan sekund, så är det här spelet för dig.

Du får gratis presenter för att titta på annonsvideor när du öppnar spelet på din iPhone och de används för att öka bygghastigheten eller öka pengar som du tjänat i en halvtimme eller något nonsens. Till skillnad från de andra två spelen som jag håller på att nämna, låter det dig faktiskt spela spelet på din iPhone och det är inte enbart baserat på klockan för interaktion.

Apple Watch-spel tidsenhet

Nästa gång: – Detta är förmodligen den mest anständiga likheten med ett “spel” på den här listan, på grund av det faktum att du är i strid och det krävs att du knackar på fiender för att slå dem, bara för att hoppas att du inte blir dödad innan du kan knacka dem ihjäl.

Det finns också ett uppgraderingssystem och du får öppna en randomiserad bröstkorg med träningsmaterial så ofta, men jag tyckte inte att jag var väldigt engagerande, så jag lade inte mycket tid på det. Det led också av en hel del märkbara problem med fördröjning och prestanda, men det gjorde också alla andra spel jag spelade så det är lite av en svag punkt.

Slutligen: – Förmodligen går det bästa “spelet” i den här papperskorgen, tillbaka till stilen, samtidigt som du ger dig både passiva DPS samt en aktiv snedstreckförmåga medan du ständigt bekämpar stigningar av monster i vart och ett av spelets områden. Du använder guld förvärvat för att jämna ut runorna på svärdet, vilket gör att du kontinuerligt kan öka dina stridsbonusar som nämnts i sista meningen.

Jag skulle ljuga om jag sa att det här spelet var så lockande heller, men det var definitivt roligare än de andra två. Jag kunde faktiskt ostrappa striden ganska hårt genom att knäppa på klockan så fort jag kunde, vilket resulterade i att spelet automatiskt använde min kranattack trots att jag slutade röra vid den tio minuter tidigare. En anständig tidsförlust, men nästan alla faktiska spel som du spelar på din telefon är mer tillfredsställande än detta. Jag antar att dessa klockspel bara är en påminnelse om varför det var så populärt.

Som en allmän observation är Apple Watch Series 3 inte så imponerande i mina händer. Det är en mindre version som dyker upp på 38 mm, vilket känns helt litet jämfört med Apple Watch Series 2 42 mm klocka som jag bär dagligen. Jag behöver inte någonting som så snabbt som min klocka behöver LTE för, eftersom jag alltid har min telefon inom räckhåll, så Bluetooth och WiFi är helt acceptabelt.

Kanske kommer nästa Apple Watch att ha en processor och ett grafikchip som faktiskt kan hantera spel, men för närvarande är hela prövningen en laggy röra av skitiga, snabbt utvecklade kloner med låg ansträngning. Alla dessa tre spel är gratis att spela och finns i App Store, men jag har ingen aning om varför du någonsin vill spela dem.

För mer spel och tekniska nyheter, kolla in: