Du kan få den här snygga SNES Nintendo 3DS XL för $ 50 rabatt på Amazon idag

Du kan få den här snygga SNES Nintendo 3DS XL för $ 50 rabatt på Amazon idag

Jag köpte nyligen min första 3DS XL-konsol och har spenderat veckor på att njuta av den, slipat bort på några och bara generellt sett haft upplevelsen. Jag glömde hur mycket jag gillade en solid handhållen konsol. Jag önskar att jag hade väntat på den här versionen och denna försäljning.

Just nu på Amazon kan du få SNES-temat av Nintendo 3DS XL för en solid $ 50 rabatt. Detta ger den handhållna, vanligtvis prissatta till 199,99 dollar, till fantastiska 149,99 dollar. Åh, vill du ha mer, din giriga fan? Denna bunt levereras också med en nedladdningskod för OG classic.

Om du är nyfiken på skillnaderna i de traditionella 3DS och 3DS XL, låt mig bryta ner det för dig riktigt snabbt. Skärmen är större, men antalet pixlar är detsamma. Det betyder att du kanske tycker att den är lite mindre skarp än den ursprungliga 3DS, men personligen kunde de här gamla ögonen på mig inte säga någon skillnad. Du får också ett lite större batteri för att driva den större skärmen. Det handlar verkligen om det.

Om du är ute efter en handhållen och älskar SNES retro-tema, bör du inte ge upp den här affären. Du kommer att vara hårt pressad för att hitta en bättre.

För tekniska och spelnyheter, se till att kolla in: