Ett 2D-kärleksbrev till Dark Souls, Salt and Sanctuary, kommer till Switch

Ett 2D-kärleksbrev till Dark Souls, Salt and Sanctuary, kommer till Switch

Medan du oundvikligen väntar på att dyka upp på Nintendo Switch, varför inte gräva dig in i ett av de coolaste 2-inspirerade 2D-spelen på marknaden så att du kan bli bra innan du måste “git gud”? kommer det superglada 2D Metroidvania-spelet till Switch den 2 augusti.

Detta ger dig nästan en månad att spela igenom detta ganska imponerande spel som kom ut 2016 på PS4 / Vita / Steam. Med RPG-element och brutalt, oförlåtligt spel, är det ett fantastiskt spel för någon som letar efter en utmanande upplevelse, som också ser direkt imponerande ut i 2D-fältet.

Jag tvingade mig nyligen att bli bra på det här spelet och avslutade platina-trofén på PS4, men jag gillade det så mycket att jag faktiskt spelar igenom det för troféerna på min PS Vita. Om jag hade det på Steam skulle jag antagligen spela det där igen eftersom det är så bra. Det är ett extremt roligt spel, och även om det är långt ifrån perfekt, är det svårt att vara upprörd över ett spel som gjorts av två personer.

Det finns ungefär 23 chefer, och några av dem är ganska lätta – som Alchemist; medan några av dem är en jävla mardröm, som Witch of the Lake. Jag befann mig faktiskt att jag kämpade riktigt hårt mot en superlätt chef i Tree of Men, helt enkelt för att jag inte hade någon magi och den jävla saken fortsatte att slå mig från plattformen. Efter cirka 90 dödsfall fick jag äntligen reda på det, men det var både frustrerande och spännande att äntligen slå.

utvecklades av Ska Studios, samma team som tidigare gjorde Xbox Live-favoriter som och.

För fler spelnyheter och recensioner, kolla in: