För att fira 500 miljoner sålda PlayStations släpper Sony en genomskinlig PS4

För att fira 500 miljoner sålda PlayStations släpper Sony en genomskinlig PS4

Jag har spelat sedan den ursprungliga Nintendo, men min första sanna konsolkärlek var min PlayStation. Jag tillbringade timmar med att spela och äta hela tunna skorppizzor och dessa minnen kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta (och mage). Så småningom bytte jag till Xbox (och nu PC) eftersom alla mina vänner gjorde det, men Sony kommer för alltid att få krediten för att göra mig till en spelare.

För att fira imponerande 500 miljoner sålda enheter under flera Playstations livscykler släpper Sony en genomskinlig PS4 Pro, och mitt ord är underbart. Beviljas, min ålder och nostalgi för färgglada genomskinliga konsoler visar, men jag bryr mig inte, det är något fantastiskt med att kunna se tarmarna på konsolen som driver ditt andra genomspelning av

genomskinlig ps4

Den genomskinliga PS4 Pro med begränsad upplaga kommer att innehålla en 2 TB hårddisk, PlayStation-kamera och en begränsad upplaga av Dualshock 4 trådlös styrenhet. Du kommer också att kunna köpa styrenheten separat, samt ett headset med begränsad upplaga som använder samma färgschema. Det genomskinliga blå fodralet har också en bronsplatta som visar serienumret. Serienumret är viktigt eftersom det bara kommer att finnas ett utvalt antal begränsade upplagskonsoler tillgängliga – totalt 50 000.

Priset på konsolen kommer att vara 499,99 USD och kan köpas från Sony den 24 augusti. Med ett så begränsat utbud kan det vara bäst att ställa in några varningar för att säkerställa att du hakar på en.

För fler spelnyheter och recensioner, kolla in: