Hur man ser dagens Samsung Galaxy Note 9-evenemang live

Hur man ser dagens Samsung Galaxy Note 9-evenemang live

Uppdatering: Evenemanget har avslutats, och pojke, vilken händelse. Vi har många nyheter att rapportera om och vi kommer att uppdatera det här inlägget med länkar till alla saker som företaget avslöjade tidigare i dag. Cirkla tillbaka hit eller kolla in hemsidan för att se allt Samsung meddelade idag. Tills dess är du välkommen att titta på hela evenemanget i videon ovan.

Här är några av de saker som Samsung meddelade idag:


Senare i morse kommer Samsung att tillkännage den helt nya Galaxy Note 9. Även om officiella detaljer kommer att avslöjas idag har läckor spillts åt vänster och höger, så vi har en ganska anständig uppfattning om vad vi kan förvänta oss. Vad vi hittills vet är att det kommer att se ut som Not 8. Det kommer att innehålla ett hörlursuttag. Precis som Galaxy S9 2018 kan Not 9 också ha en fingeravtryckssensor under kameran. Inuti kommer sannolikt telefonen att inkludera Qualcomm Snapdragon 845 som kör de flesta flaggskeppsenheterna från 2018.

Det enda vi inte vet just nu är hur mycket det kommer att kosta. Rykten har snurrat runt om att det kommer att kosta någonstans i bollparken på $ 1000, men igen får vi mer konkret prissättning senare i dag. Vad vi säkert vet är att Galaxy Note 9 redan är tillgänglig för förbeställning.

En annan sak som Samsung kanske tillkännager idag är dess nya Galaxy Watch samt en smart högtalare som drivs av Bixby. Det finns inga konkreta bevis för att stödja detta, men vår bästa gissning är att vi får några bättre idéer. Om inte idag, då åtminstone på IFA i Berlin senare denna månad.

Var man kan se Samsungs Unpacked-evenemang

Evenemanget börjar kl 11:00 ET. Ytterligare tidszoner inkluderar San Francisco: 08:00 / London: 16:00 / Berlin: 17:00 / Moskva: 18:00 / New Delhi: 20:30 / Peking: 23:00 / Tokyo: 00:00 (10 augusti) / Sydney: 13:00 (10 augusti).

Samsung kommer att liveströmma evenemanget på sin webbplats såväl som sin mobila webbläsare. Dessutom kommer livestreamar att skickas till dess YouTube-kanal och Twitter. Vi kommer också att bädda in liveströmmen på den här sidan också, så om du inte vill fumla och leta efter en ström, stanna kvar på den här sidan, vi har dig.

För fler nyheter om Galaxy Note 9, kolla in: