Hur man tittar på Google Maps vägbeskrivning utan att behöva låsa upp din iPhone

Hur man tittar på Google Maps vägbeskrivning utan att behöva låsa upp din iPhone

Vill du kolla vägbeskrivningar på Google Maps utan att låsa upp din iPhone? Följande blogginlägg har en lösning på hur man gör just det.

Google Maps är en app som används av människor över hela världen. iPhones kommer med Apple Maps ur lådan. Ändå föredrar de flesta användare att använda Google Maps för att få vägbeskrivningar. Lås bara upp din telefon, ange platsen (var som helst i världen) och få vägbeskrivningar på bara några få kranar.

Antag att du kör, i den här situationen är det inte en bra idé att låsa upp telefonen, starta Google maps och söka efter riktningen. Det är riskabelt och vi rekommenderar inte någon av våra användare att göra det.

Vad kan du göra i den här situationen? Den bästa lösningen är att börja använda Google Maps-låsskärmswidgeten. Det fungerar som en genväg för appen.

Kontrollera Google Maps vägbeskrivning på låsskärmen

En av de bästa sakerna med Google Maps-låsskärmswidgeten är att den låter användare kontrollera vägbeskrivningar på Google Maps direkt från låsskärmen. Det betyder att du inte behöver låsa upp din iPhone. Så här kan du aktivera den här widgeten:

1. Lås upp din iPhone.

2. På din iPhone-skärm, Svep från vänster. På den här skärmen, rulla ner och tryck på Redigera knapp.

3. Här får du reda på det komplett med widgets installerad på din telefon. Bläddra ner tills du hittar widgeten som heter Google Vägbeskrivning.

4. Nu måste du lägga till den här widgeten på din iPhone-låsskärm. För det, tryck på Grön tillsats ikon.

5. När du är klar kommer widgeten Google Riktningar att visas på widgetskärmen.

Det är allt! Du är klar.

Nu kan du börja kontrollera vägbeskrivningar och beräknad tid för den plats du sökte med Google Maps utan att låsa upp din iPhone. För att få vägbeskrivningarna för platsen sväng för sväng, tryck på nedåtpilen som finns bredvid den.

Om du vill ta bort Google Direction-widgeten när som helst måste du gå över till samma skärm som diskuterades i steg 4. Här måste du trycka på Rött minus ikon.

För fler instruktionsguider, kolla in: