Jag är så jävla hypad att Richter Belmont är i Smash Bros.Ultimate

Jag är så jävla hypad att Richter Belmont är i Smash Bros.Ultimate

DÖ, MONSTER! DU TILLHÖR INTE I DENNA VÄRLD!

När jag lat slog på den direkta presentationen onsdag morgon hälsades jag med ett öppnande klipp av Luigis dumma röv som rotade runt ett gotiskt slott, sprang från olika monster medan en kappad figur kom in. Jag hade en aning om att det här skulle bli ganska mycket och Simon Belmont, eftersom denna miljö inte passar någon annan NES-grundpelare. Visst nog, Döden dyker upp och klyver Luigis själ från hans kropp, bara för att bli sugstansad som en nazist vid ett Trump-möte med morgonstjärnans slut på Vampire Killer. Omedelbart fick vi en introduktion till Simon.

Det var väldigt coolt. Simon har fått en makeover för att likna sitt OG-utseende och är en stor avvikelse från den androgyna rödhåriga versionen som prydde de senaste spelen. Dude ser ut som He-Man med en friggin dödlig piska och Kristi kraft. Så hela affären spelar upp, de visar att old school-scenchefer kommer att framträda i Dracula’s Castle-scen och begränsa saker med Dracula själv. Jag kunde inte låta bli att märka att Dracula såg ut som hans. Han slår upp Simon och avslutar honom med en eldkula, så det ser ut som om vi får en annan karaktär som avslöjas.

Richter Fighting Smash Bros

MEN DÅ HELIG SKIT.

RICHTER FUCKING BELMONT VISAR UPP FÖR ATT SPARA DAGEN OCH SPUTA UT SIN SUPER ICONISKA FRAS FRÅN!

Min första reaktion var att lägga händerna mot munnen och stå upp vid mitt skrivbord eftersom Richter är en av de coolaste Belmont-karaktärerna som någonsin skapats. Min hype löper över när jag hörbart gispade “Ohhhh myyy gaawwd” när Richter sprang ut sina ikoniska filmer, inklusive bladstreck, skjutspark och hans signatur uppercut. Knulla Simon, knulla Link, och knulla Roy – min pojke Richter blir min nya huvudman i Smash. Ingen tvekan.

JAG FÖRSTÄLLADE HAN KOMMER ATT FÅ EN AMIIBO.

Låt mig ta en stund att lugna mig.

richter alcuard smash bros

Okej, jag är bra nu. Så Richter är en skuggkaraktär för Simon, vilket innebär att de två kommer att dela många av samma drag med små avvikelser. Det är ganska coolt eftersom en av de stora sakerna är att Belmonts finslipade sitt hantverk genom att mörda Draculas ansikte över tiden, och deras stilar borde vara lika. Sakurai handlar om noggrannhet här. Simon ser ganska cool ut, men Richter ser ut som en total bad-ass och jag kan inte vänta med att spela honom.

Åh, även Shadow Samus, Chrom och King K Rool kommer. Waluigi?

Också, ja, Mario och Luigi är helt döda.

släpps den 7 december 2018.

För fler spelnyheter och recensioner, kolla in: