Jag kastade en toastplast på min Samsung Galaxy S9 + och alla fortsätter att komplimangera den

Jag kastade en toastplast på min Samsung Galaxy S9 + och alla fortsätter att komplimangera den

De goda

Relativt lätt att applicera

Ser bra ut

Äkta trä

När Samsung Galaxy S9 + kom ut fick jag den första modellen tillgänglig för mig. Det betyder att jag är en 6’1 ″ kille som går runt med en lila lila Samsung Galaxy S9 +. Och eftersom dumma offentliga uppfattningar är en sak, tror många att jag alltid använder min frus telefon. Jag bryr mig inte om den rosa telefonen, och jag är helt bekväm med den, men du kan bara tappa så många Publix-kassörer som säger “Åh, en rosa telefon, va,” innan du bara börjar falska skratta åt dem som om de bara knäckt bästa skämt i världen.

Lyckligtvis finns det Toast för min förnuft. De är ett företag som tillverkar riktiga träklister för en majoritet av elektroniken som människor använder idag. Du kan få en för din PlayStation 4, Xbox One, MacBook, L̶e̶l̶o̶ ̶p̶e̶r̶s̶o̶n̶a̶l̶ ̶m̶a̶s̶s̶a̶g̶e̶r̶, olika surfplattor och naturligtvis telefoner. Vid en första tanke kan träkornet få dig att tänka på en 1980-talets stationvagn, men det här telefonpaketet blev ganska imponerande.

Toast nådde ut oss om ett helt annat telefonpaket och vi övertygade dem om att låta oss ta en wrap för en testspinn för min S9 +. De hade inga problem med att ansluta oss och till och med lät oss dra nytta av några av de mer premiumfunktionerna, som infälld design. Det är ganska lätt att navigera på deras webbplats och välja vilka färger och mönster du gillar, det tog mig totalt fem minuter att göra gärningen. Jag valde också att få den inre delen av telefonen inslagen, vilket ger min skärm lite extra skydd eftersom skärmskydd suger för den här telefonen.

toast telefon wrap

När omslaget anlände förpackades det för säker frakt och innehöll en länk till en YouTube-video för att hjälpa mig att tillämpa den på min enhet. Jag ska skjuta rakt med dig, jag såg det inte riktigt eftersom jag är en mans man och vägbeskrivningar är för människor som J. Dessutom fanns det en riktigt anständig genomgång av hur man tillämpar allt på papper också, och Jag använde det istället.

Jag var tvungen att sätta på locket på kameran innan jag lade till hela telefonens baksida, som var prydd med logotypen eftersom jag är en lagspelare. När det väl hade fastnat på min enhet var jag tvungen att rulla sidorna ordentligt på ett bord för att se till att det förskurna träet böjde sig till min enhets kurvor. Efter det applicerade jag knapparna och slutligen framsidan av telefonen. Sammantaget var det ungefär 30 minuters arbete.

Efter att ha applicerat omslaget var det första jag gjorde dumt att försöka sätta tillbaka min telefon i det fall jag hade för det. Det visar sig att även om det är riktigt tunt, lägger Toast-omslaget till tillräckligt med bulk för att mitt fodral inte skulle passa. Jag kastade försiktighet mot vinden och bestämde mig för att jag skulle gå utan eftersom jag ville visa upp den fina telefondesignen istället. Det har gått några månader och jag har inte förstört min enhet, så det finns det.

Det finns några hämtningar med Toast-omslaget som jag känner att du behöver veta. Till att börja med hjälper träet verkligen till när du har våta händer. Jag har två barn och tvättar händerna hela tiden, så det är inte ovanligt att ta upp min snygga enhet och slänga den fem meter bort. Träet sugde upp mycket fukt och tillförde en hel del grepp. Den främre delen av omslaget är snyggt, men det kan bero på design eller ett problem från min sida, men det finns precis tillräckligt med rosa från telefonen som visar genom klyftan mellan fram och bak som jag märker när jag tittar noga.

toast telefon wrap

Det är inte en affärsbrytare. Det finns ytterligare en fråga som verkligen irriterar mig och det är på några ställen på framsidan av omslaget, träet är väldigt tunt. Tyvärr bröt träet under mitt meddelande-ljus och jag tycker det är ganska märkbart. Ludd och hår har en vana att fastna i läppen, men en snabb torkning fixar detta.

Nu när jag är på Publix, eller ärligt talat nästan var som helst annars, får jag det vanliga ”hej, man, det är ett riktigt coolt fall”, och jag måste säga till dem tack. Jag borde verkligen också berätta för dem att det inte är ett fall och att det är en Toast wrap, men jag försöker hålla det kort för, låt oss vara riktiga, som faktiskt gillar att prata med främlingar. Om du vill andas lite extra liv i dina enheter rekommenderar jag att du provar Toast, såvida du inte vill använda ett fodral naturligtvis.

Du kan kolla in vad Toast erbjuder på deras hemsida. Priserna varierar från $ 30 för telefonomslag till $ 60 för bärbara datorer och andra tekniska tillbehör.

För fler recensioner, kolla in:

De goda

Relativt lätt att applicera

Ser bra ut

Äkta trä