Jag vet inte vad som händer, men det finns ett nytt spel som kommer ut för Nintendo Wii

Jag vet inte vad som händer, men det finns ett nytt spel som kommer ut för Nintendo Wii

November 2016. Mitt första år på college. Min första erfarenhet av djävulens sallad. Släppet av Nintendo Wii. Jag har länge glömt de tidiga högskoledagarna (förmodligen på grund av sallad) och har länge glömt bort Nintendos 480p-system. Men det är inte alla som verkar.

THQ Nordic släppte lite information till sina investerare för Gamescom 2018, med en lista över kommande spel och DLC och medan det mesta var ganska standardpris, fanns det något som stod ut.

I oktober 2018 släpps. Det kommer till PlayStation 4, Nintendo Switch och umm, Nintendo Wii. Inte Wii U, kom ihåg dig, OG Wii. Kommer den här nya versionen omedelbart att hitta sig i soptunnor och hyllor full av Wii-rester? Jag menar, jag kan inte tänka mig en enda plats som faktiskt kommer att ha hyllutrymmet att ägna åt detta, så jag antar att det främst kommer att hittas online.

Jag har många frågor, men jag lämnar det klockan två. En, varför hoppade vi bara över Wii U helt? Visst, det var överväldigande, men jag menar, skit. Och två, som bestämde att det var lönsamt att pumpa utvecklingspengar till ett 12 år gammalt system?

Uppdatering: Det ser ut som att THQ Nordic gjorde det två år i rad, så de måste vet något vi inte gör, eller hur?

För fler spelnyheter, se till att kolla in: