Lyft arbetar möjligen med en funktion som håller förarens mun sluten

Lyft arbetar möjligen med en funktion som håller förarens mun sluten

En av de värsta sakerna med att behöva ta en Uber eller Lyft är att jag måste prata med min förare. Jag förstår det, de försöker vara vänliga och få ett bra betyg, men man, ibland är jag bara inte på humör. Jag menar, om jag inte gillar att prata med mina vänner är det ganska säkert att säga att jag inte vill prata med min förare.

Lyckligtvis kan Lyft ha en fix för detta. I en podcast nyligen med Casey Newton från berättade Taggart Matthiesen, chef för produkt för autonom körning för Lyft, Newton att företaget har flyttat idén runt.

Jag tycker att det är intressant. Vid någon tidpunkt kan vi leka med den tanken, men det är tyvärr inte en funktion just nu.

För mig är det inte tillräckligt med konkreta bevis för att de ska släppa den här funktionen när som helst snart. Det ger dock en bra poäng. Om tågen har tysta bilar, varför inte åka Uber och Lyft? Jag menar, det är helt vettigt. Och sedan, låt oss ta det ett steg längre, vad kan detta betyda för framtidens autonoma bilar?

Som Matthiesen säger i podcasten,

Den autonoma bilen kommer att veta mycket mer [about you]. Det kommer att veta din temperatur som du kommer att vilja. Det kommer förmodligen också att veta att det är tidigt på morgonen, och så kommer det att ha en mörkbelyst stuga som låter dig sova. Kanske kan du till och med koppla av i sätet, och ryggen kommer att sträcka sig ut i något slags liggande läge. Kanske inte helt liggande, bara baserat på området, men en bra lutning.

Jag vet inte, kanske är en lugn Lyft-resa bara en pipedröm just nu, men hej, en man kan drömma, eller hur?

För mer information om resedelning, kolla in: