Någon gjorde en riktig version av Dick Tracy-klockan och jag måste ha den

Någon gjorde en riktig version av Dick Tracy-klockan och jag måste ha den

Jag vet inte om dig, men 80-talets barn i mig, som tillbringade mycket tid på att läsa serietidningar, längtade absolut efter att Dick Tracys klocka skulle vara en riktig sak. Naturligtvis, då var tekniken inte där. Nu, med Bluetooth och mobiltelefonens magi, har dessa unga feberdrömmar gått i uppfyllelse. Den officiellt licensierade Dick Tracy-klockan avslutade precis sin framgångsrika Indiegogo-kampanj och blåste förbi 269% av sitt mål.

Faktum är att Dick Tracy-teamet, Joe Staton och Mike Curtis, älskade modellen så mycket att de drog den in i remsan! Om det inte är en väckande rekommendation vet jag inte vad som är.

Ett fodral av rostfritt stål i 316L skyddar klockan, som det passar den fyrkantiga detektivet. Bluetooth ansluts till vilken smartphone som helst för att göra högtalaren till en högtalartelefon och gör det också möjligt att använda klockan som din röstassistent. Att prata i min handled är mer vettigt för mig än att bara prata i luften. Inget ord om hur lång tid det tar för dem att träffa skyltfönstret nu när crowdfunding-kampanjen är över, det var en begränsad körning på 1 000, så enligt min räkning borde det finnas ett fåtal som gör det till skyltfönstret.

Klockan kommer sannolikt att vara $ 499 när den är tillgänglig att köpa, Indiegogo-stödjare fick 25% rabatt på detta pris. Det fanns också några buntar med en kopia av Dick Tracys klassiska fedora, jag undrar om de också kommer att finnas i skyltfönstret.

Frakt för de klockor som stöds ska börja i december.

För mer tekniska och gadgetnyheter, kolla in: