Recension: ALLAS True Wireless-öronsnäckor från TRNDlabs

Recension: ALLAS True Wireless-öronsnäckor från TRNDlabs

För ungefär sex månader sedan skickade killarna på TRNDlabs en drönare för oss att kolla in som heter FADER. Medan detta fortfarande är en av mina favoritdroner som jag någonsin har haft nöjet att spela med, såg jag att TRNDlabs dabbar i hörlursutrymmet, så jag tänkte att jag skulle skicka en begäran om att kolla in deras senaste trådlösa öronsnäckor med namnet ALLAS .

TRNDlabs annonserar ALLAS för att vara de första kommersiellt tillgängliga sanna trådlösa öronsnäckorna med Bluetooth 5.0-teknik, och även om jag inte bryr mig tillräckligt för att faktiskt kontrollera det påståendet, skulle jag säga att det var tydligt att de var en av de tidigaste att dabla med den här teknikbaserade på några av de produktsvar jag har haft med ALLAS-öronsnäckorna. Vi kommer att prata mer om det senare i denna recension.

Till att börja med är ALLAS hittills mitt favoritpar Bluetooth-öronproppar som jag har granskat. ALLAS passar in i öronen och ligger nästan helt platt och täcker öronets inre del och de har en liten avsats överst som hakar fast under det inre öronbrosket som hjälper till att hålla öronsnäckorna på plats. Jag tycker att den här designen är fantastisk i tankar, eftersom jag absolut aldrig missar ett tillfälle att göra narr av Apple AirPods för deras fåniga utseende. Jag kan emellertid inte säga att designen fungerar bättre än de tilläggsvingar i plast som du hittar med andra trådlösa öronproppar.

alla hörlurar

När jag först satte ALLAS på (in?) Känns det bra i mina öron och sitter precis där de ska. Efter cirka 20 minuter börjar de bli lite obekväma och hörsnäckan i sig börjar skada mitt inre öra, medan läppen gräver i min brosk och gör den övre delen av örat lite öm också. Detta är inte ALLAS fel, eftersom jag dokumenterar i nästan alla öronsnäckor som jag skriver att jag kämpar för att hitta sann tröst när jag bär öronsnäckor under längre perioder, men det är alltid värt att nämna att en smidigare dämpning kan hjälpa till med brosktryck.

Att bära ALLAS medan du gör någonting fysiskt är tyvärr en övning i meningslöshet. Medan jag svettade kunde jag inte hålla ALLAS i mina öron alls. De skakade ständigt loss och föll ut. Jag kände att den lilla kanten som tar tag i örat helt enkelt glider av när den är våt vilket gör ALLAS nästan omöjligt att använda när man gör något aktivt. Jag försökte flera storlekar som följde med öronsnäckorna men till ingen nytta.

Det är inte att säga att ALLAS är dåliga. De packar mycket slag för ganska lågprofilerade öronproppar. Höga och mellanliggande är ganska konsekventa, medan basen är djup och blomstrande, men kanske lite för nära försöker efterlikna stilen med Beats by Dre-hörlurar. Allt lät bra och volymen var definitivt tillräckligt hög för att kunna drunkna ut eventuella buller utifrån som gjorde ALLAS perfekt när man försökte sitta vid mitt skrivbord och drunkna allt runt omkring mig och gå vilse i min musik.

Som ett par avslappnade trådlösa öronproppar var ALLAS solida men jag hade några problem med produktsvar. Ibland skulle de förlora anslutningen till min telefon i några sekunder utan någon uppenbar anledning, och andra gånger skulle jag dra en öronsnäcka knappt ur örat och jag måste starta om båda igen för att återställa stereoljud (något jag nämnde tidigare med Jabra Elite 65t som också använder Bluetooth 5.0) som var ganska motbjudande när jag var tvungen att ta en paus och prata med någon som behövde ställa en fråga till mig.

Sammantaget är ALLAS solida men inte mina favoritöronsnäckor för prestanda. De är dock min favorit för deras estetik och om bara den designen förbättrades något medan man skärpte anslutningsfrågorna, skulle ALLAS sannolikt sitta högst upp på min lista. Batteriets livslängd var bra, och jag gillar verkligen det fall de kommer in som också ser ut som locket på en kopp kaffe.

För fler recensioner, kolla in: