Recension: Sbode 06 bärbar Bluetooth vattentät högtalare

Recension: Sbode 06 bärbar Bluetooth vattentät högtalare

Låt oss vara ärliga: Sbode 06 Bluetooth-högtalaren är en $ 35 Bluetooth-högtalare. Jag vet redan vad du tänker. Vad fan förväntar du mig att göra med en Bluetooth-högtalare på 35 $? Du vet att det inte låter fantastiskt, inte heller kommer det att ha den mest förlängda batterilivslängden på planeten, och det kommer helt enkelt inte att bli prickigt eller ens se så coolt ut. Är denna sak gjord av billig plast? Var säker på att jag kommer att svara på alla dessa kriterier, men vet att jag gick in i denna recension och förväntade mig att i princip slå den här saken till underkastelse.

Jag tog den med mig direkt till stranden för ett riktigt test av hållbarhet. Jag svängde den runt med den lilla bärkabeln, jag kastade den över sanden och slängde den upp i luften och lät den studsa i sanden, bara för att se vad som skulle hända. Inte bara vägrade det att visa några tecken på slitage, det hoppade aldrig över ett slag och spelade kontinuerligt utan en enda hitch.

sbode 06 kropp

Jag förväntade mig inte mycket av Sbode 06 Bluetooth-högtalaren. Det är bara som 15 watt så jag tänkte att det inte skulle vara så högt, men det gjorde ett ganska jävligt anständigt jobb att se till att jag kunde spränga några dåliga vargar över en del av den hemska röven Reggaeton jag hörde springa upp och ner på stranden. När jag gick tillbaka till vårt hotellrum hade jag inga problem att hitta irriterande skit på YouTube för att spela, inklusive remixade meme-videor av Shooting Stars och annat vanvettigt nonsens som bara var tänkt att både irritera min fru och roa tonåringarna med mig. Jag är ganska säker på att det bara lyckades pissa av min fru, men 50% framgång är inte dåligt.

Sbode 06 Bluetooth-högtalaren är ganska välkonstruerad och ser ut som vad du kan förvänta dig av något som Ultimate Ears Wonderboom-högtalare (faktiskt tror jag att det är precis vad dessa modellerades efter) så du får en fin gummibeläggning och en mjuk men ändå slitstark meshig tygkänsla runt högtalarens utsida. Högtalarhuvudena sticker ut från enhetens ovansida och botten, men för bästa prestanda och ljud kommer du att vilja ställa den här saken uppåt så att basen kan reflektera.

sbode 06

De har också möjlighet att para i en stereoljuduppsättning, så jag önskar att jag också hade fått en andra, men när det gäller produkttestning och granskning får du inte alltid exakt vad du vill. Ändå är det svårt att hitta mycket att klaga på med Sbode 06. Om du vill ha en billig högtalare som du kan lyssna på musik eller podcasts kommer du dock inte hitta många andra alternativ till det här priset.

Vem säger att lite och överkomligt måste vara sopor och dålig kvalitet? Du kan plocka upp två av dessa för tävlingens kostnad, och med den 10-timmars batteritid kan du rocka en liten samling hela natten. Det finns till och med ett alternativ att ansluta ett SD-kort med låtar om du inte vill ansluta några enheter till det för fristående användning, samt en inbyggd FM-radiomottagare vilket är extremt sällsynt med tanke på kostnaden för denna högtalare. Bluetooth är uppenbarligen vad detta gjordes för att använda, men det finns också en aux-kabel om du absolut måste kolla in någons mixband eller Soundcloud omedelbart.

SbodeAmazonSbode

För fler recensioner, se till att kolla in: