Tekken 7 får en ny säsong och Negan från The Walking Dead som DLC

Tekken 7 får en ny säsong och Negan från The Walking Dead som DLC

Jag är bosatt kampfant här, så det kommer inte att överraska någon att jag är väldigt upphetsad över tillkännagivandet som får en andra säsong med karaktärer. Medan säsong ett gav oss Eliza, gäss Howard, Akuma och allas favorit “Prince Bro” Noctis Lucius Caelum – Säsong två ser ut att få tillbaka några gamla favoriter som vi blev förvånade över att se saknas från början.

Annonserade först var Anna Williams, syster till hjältinnan Nina Williams, och hon dyker upp i den här trailern bara för att straffa sin syster med en enorm raketblästring. Anna var alltid avundsjuk syster ändå. Jag gillade henne alltid bättre än Nina bara för att jag hade mer framgång med att dra av hennes timing, även om Nina vanligtvis betraktas som en högre nivå.

Nästa upp är förmodligen den mest uppenbara utelämnandet från listan, Lei Wulong. Han är tillbaka den här gången med flera ståndpunkter, inklusive Tiger, Dragon, Crane, Bear och allas favorit Drunken Master. Medan de inte visar Drunken Master specifikt skickade Namco ut ett mejl idag som bekräftar Leis berusade shenanigans kommer att inkluderas.

Lei har alltid varit en av mina favoriter, bara för att du så lätt kunde rulla till ryggen för att undvika stående sparkar och saker, som fick motståndarna att kämpa för att se deras strejkplacering så att de inte lämnades vidöppen för en rippare eller en snurrande svepspark. Gå härifrån, Lucky Chloe, för Lei kommer tillbaka för den “billiga röven” karaktärskronan.

Slutligen, i ännu ett ambitiöst drag, har Namco meddelat införandet av den hemskaste dåliga människan, Negan. Jag bryr mig inte ens om att han är en kunglig dickbag, för jag älskar Jeffrey Dean Morgan – även om jag och många fans förmodligen skulle ha föredragit att han skulle dyka upp som John Winchester, men jag avviker. Hur som helst var jag inte så säker på hur jag skulle känna mig för karaktärer med vapen som gick med i rollerna, men om Negan slumpmässigt kallar till Lucille på sätt som Noctis kallar på sina Armiger-vapen, blir det en hel del roligt att leka med.

För fler spelnyheter och recensioner, kolla in: