Vad är f * ck till och med Google Home Hub, exakt?

Vad är f * ck till och med Google Home Hub, exakt?

Det har länge sedan konstaterats att jag inte förstår det syfte som den mest moderna tekniken tjänar. Jag rockar fortfarande en iPhone 5s, jag bränner fortfarande CD-skivor och jag har aldrig en gång nästan tappat mitt liv när jag försöker ta en selfie. Jag försöker ändå hålla ett öppet sinne, för då och då släpper något företag en bit teknik som visar hur ljus vår framtid kan vara (mestadels tittar på dig, Eaze).

Men för varje app för ogräsleverans finns det minst två hundra bitar av värdelöst skräp som gör att jag kliar på huvudet och skriker på moln. Exempel A: Googles Home Hub, aka oavsett vilken f * ck den här saken ska vara.

Kolla in Google Home Hub:

Google Home Hub verkade vara ett Google Home med en videoskärm och inget annat.

Det behöver inte sägas att jag har några frågor:

Varför? Vad är f * ck för den här saken? Är det en orörlig iPad? Varför skulle du göra den här? Varför skulle Google inte bara göra, som en upprätt laddningsport för sin Pixelbook? Pixelbook är Googles version av iPad, rätt? Om det inte är det, varför skulle Google inte bara skapa en upprätt laddningsplatta för vilken version av iPad det än är? Har inte alla Google-enheter och alla smarta enheter för den delen samma röststyrda funktioner som den här saken? Så vad är annorlunda med det? Är det att det har Youtube? Har det inte Youtube? Hur skulle det vara en fördel med Google Maps i ditt kök? Menar du att berätta för mig att det finns människor där ute som tittar på Google Maps och berätta sedan för mig att ingen gör det. Tror du att saxofonkillen fick betalt för att hans video skulle visas? Hur ställer du in en saxofon? Kunde du inte ta reda på det med din bärbara dator, VILKEN ALLA HAR ALLTID? Hur mycket kostar det? Om det är över $ 50 skickar jag tillbaka det. Det kostar $ 150?! Hur många saxofoner kan jag få för det priset? Jag f ål som att det måste vara minst … tre saxofoner? Varför skulle jag behöva så många saxofoner? Är Home Hub i grunden den moderna versionen av miniköks-TV som allas rika vän hade växit upp?

RLRT om Google Home Home Hub: @Josiah_Motley: “Det påminner mig om den rika familjen du kände växa upp som hade en liten TV i sitt kök” @JJWritesThings: “Så det är en iPad …. Att du inte kan ta med dig någonstans . “

– Kevin Raposo (@Kevin_Raposo) 9 oktober 2018

Hur mycket hatade du den kompisen? Hur många av våra rika vänner med miniköks-TV: n spelade saxofon genom en handuppståndelse? Min vän gjorde. Han hette Dustin. Dustin skulle älska den här saken. Jag hatar dig, Dustin.

Redaktörens rekommendationer: